Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Στην υπηρεσία των Αλβανοτσάμηδων του Μπερίσα το MEGA...







Το εγκώμιο του ανθέλληνα  Αλβανού πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα,έπλεξε χθες στη συνέντευξη που έδωσε  στο ITV ο πρόεδρος του διασπαστικού “μειονοτικού” κόμματος MEGA, Χρήστος  Κίτσος. Δεν έπεισε με τις απαντήσεις του στα ερωτήματα περί διάσπασης  της Ομόνοιας και της συνεργασίας του κόμματός του με τους Τσάμηδες. Μέχρι και τον τελειωμένο πολιτικά, παλιό υφυπουργό τηςΝτόρας, Θόδωρο Κασσίμη “ξέθαψε” για να τον ευχαριστήσει δημόσια για τη στήριξη που παρείχε από το 2008 στη δημιουργία του MEGA. Ο άνθρωπος μιλάμε ήταν αλλού. Στον κόσμο του. Ο δημοσιογράφος Βλάσης Ντόκας, ήταν πολύ καλά διαβασμένος και τον άφησε για ώρα να εκτίθεται στο κοινό που τον παρακολουθούσε. Εάν η χθεσινοβραδινή συνέντευξη έπαιζε στη Βόρειο Ήπειρο, τα στελέχη του MEGA από αύριο θα είχαν πρόβλημα, όχι να βγουν και να ζητήσουν ψήφο αλλά και να κυκλοφορήσουν ακόμη στα ελληνικά χωριά της περιοχής. Το μήνυμα που βγήκε από τη χθεσινή συνέντευξη του Χρήστου Κίτσου είναι ένα. Ούτε μία ψήφο σε αυτούς που διέσπασαν την ελληνική μειονότητα στη Βόρειο Ήπειρο. Ούτε μια ψήφο στο MEGA και στο Δημοκρατικό Κόμμα του Μπερίσα. Μαυρίστε όσους συνεργάζονται στη κυβέρνηση Μπερίσα με τους Τσάμηδες. Τους ζήσατε,σας διέσπασαν, μαυρίστε τους!!! Ψήφο στο ΚΕΑΔ σημαίνει ελπίδα, προοπτική και ένα καλύτερο αύριο για τον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου. Την Κυριακή 23 Ιουνίου μαζικά όλοι στις κάλπες. Τώρα ξέρεις. ΚΕΑΔ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com