Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Δες αν είσαι ένας από τους 35.000 νέους κάτω των 29 ετών που εξασφαλίζουν 400 ευρώ...



Τα ονόματα των 35000 νέων που εξασφάλισαν μια θέση στο πρόγραμμα απασχόλησης και αμοιβή της τάξεως των 400 ευρώ μηνιαίως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας. Η επιλογή έγινε με μόρια με ηλεκτρονική διαδικασία και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα ονόματα των «τυχερών» προέκυψαν μόλις μερικές ημέρες μετά την εκπνοή της προθεσμίας υποβολής της σχετικής αίτησης.

Για να δείτε τα ονόματα θα πρέπει να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.voucher.gov.gr καθώς σε αυτή αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για τη δράση «Επιταγή Εισόδου στην Αγορά Εργασίας για άνεργους νέους έως 29 ετών». Αν θέλετε να επιταχύνετε τη διαδικασία, επισκεφτείτε τη σελίδα:

Σε αυτήν θα επιλέξετε έναν από τους δύο συνδέσμους που εμφανίζονται ανάλογα αν συμμετείχατε στη διαδικασία με τους πτυχιούχους πανεπιστημίου ή με τους απόφοιτους λυκείου. Για να βρείτε αν το όνομά σας συμπεριλαμβάνεται στους επιτυχόντες ή στους αποτυχόντες, θα χρησιμοποιήσετε το ψαχτήρι. Φροντίστε να έχετε στα χέρια σας τον Κωδικό Αριθμό Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής (ΚΑΥΑΣ) ή τον αριθμό της κάρτας ανεργίας. Τα ονόματα δεν δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα.

Ο αριθμός των αιτήσεων συμμετοχής έφτασε τις 126.520 και η μοριοδότηση και η έκδοση των αποτελεσμάτων, έγινε μέσω πληροφοριακού συστήματος, «εξασφαλίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο, τη διαφάνεια, την αντικειμενικότητα και το αδιάβλητο της όλης διαδικασίας» όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας. Ο αριθμός των αιτήσεων για τους αποφοίτους Υποχρεωτικής, Δευτεροβάθμιας και Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, έφτασε τις 76.276.
Ο αριθμός των αιτήσεων για τους αποφοίτους Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης έφτασε τις 50.244. Διαπιστώνεται ότι στην Περιφέρεια Αττικής υπεβλήθησαν οι περισσότερες αιτήσεις, ακολουθούν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Ελλάδας και τελευταία σε αριθμό αιτήσεων είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου»
 fpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com