Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

KOYIZ--ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο "ΜΟΥΣΑΤΟΣ";;;ΜΗΠΩΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ;;;




Kάποτε προαλειφόταν για διάδοχος του Κώστα Καραμανλή στο κόμμα. Ποιος από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του 2004 της ΝΔ δεν θυμάται τις συνάξεις στο JK του Κολωνακίου, εκεί στο πατάρι, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα όπου ετοιμαζόταν η προέλαση προς την ηγεσία του κόμματος.
Καλός ρήτορας, έξυπνος άνθρωπος, μεγάλη οικονομική επιφάνεια, παλιός οννεδότης, αλλά από "μεγαλοαστικό τζάκι" με άριστες σχέσεις με αυτό  το τραπεζικό κατεστημένο ειδικά ενός ομίλου ιδιαίτερα φιλικού προς το κόμμα.
Κι έπειτα ήρθε το Βατοπαίδι. Και άρχισε το ξήλωμα και η πολιτική περιθωριοποίηση.
Ένα παραλίγο διαζύγιο, οι ίδιοι οι πρώτη συνάδελφοί του να τον παραπέμπουν για το σκάνδαλο που κανείς δεν κατάλαβε τελικά, ως προς τι ακριβώς ήταν σκανδαλο, εν πάση περιπτώσει ο Γιώργος Βουλγαράκης - γιατί περί αυτού πρόκειται - τελικά κατάντησε να κυκλοφορεί μεταμφιεσμένος.
Δεν είναι ο μόνος. Το ίδιο ισχύει και για τον Μ.Λιάπη, ενώ το ίδιο έχει ακουστεί και για άλλα πρώτην στελέχη των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Καραμανλή.
Πάντως, η μεταμφίεση μας αρέσει και αποδίδει. Όσους ρωτήσαμε κανείς δεν κατάλαβε ότι είναι ο Γ.Βουλγαράκης. Καλύτερη λύση από την πλαστική εγχείρηση...









defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com