Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Ποιος καλεί το Βενιζέλο να πει ναι στην εξεταστική για τα υποβρύχια για να "διευκολύνει" τους βουλευτές!




Να προκαλέσει την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα υποβρύχια καλεί τον Ευάγγελο Βενιζέλο, βουλευτής της ΝΔ,”για να μην έρθουν σε δύσκολη θέση οι βουλευτές”.

Ο Ανδρέας Λυκουρέτζος απαντώντας σε ερώτηση για την πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής από τον ΣΥΡΙΖΑ για τα υποβρύχια,είπε πως σε ό,τι αφορά τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης είναι προσωπική του υπόθεση, «πρέπει ο ίδιος να πάρει την απόφαση και να πει ότι εγώ δεν έχω ζήτημα και να τεθεί στη διάθεση των βουλευτών και σημείωσε: «Προσωπικά εγώ θα το έκανα, όσο κι αν απέναντί μου είχα έναν μηχανισμό παραγωγής λάσπης. Θα την αντιμετώπιζα με τόλμη με θάρρος και με ευθύτητα και δεν θα έφερνα και τους βουλευτές σε δύσκολη θέση, για το τι θα ψηφίσουν στο Κοινοβούλιο».

Εκτίμησε δε ότι -με μια πρώτη ανάγνωση- δεν υπάρχουν ευθύνες στα πρόσωπα που αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, «αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να υποκαταστήσω την εξεταστική επιτροπή στο έργο της, το οποίο πρέπει -αν συγκροτηθεί- να το εκπληρώσει σε όλη του την έκταση». Ανέφερε δε, ότι οι εξεταστικές επιτροπές στη χώρα εκφυλίζονται, γιατί λειτουργούν με όρους πολιτικούς και επικοινωνιακούς, ενώ ο ρόλος τους είναι προανακριτικός.











onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com