Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Πέρασε πρώτος στο Φυσικό, αλλά θα σπουδάσει στη Βρετανία ....



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ...



Ο λόγος για τον νεαρό φοιτητή Σταύρο Ευθυμίου, ο οποίος πέρασε πρώτος στο Φυσικό του Πανεπιστημίου στην Αθήνα, αλλά τελικά θα σπουδάσει σε ένα Βρετανικό Πανεπιστήμιο. Ο Σταύρος που έχει πάρει πολλά βραβεία σε διαγωνισμούς και Ολυμπιάδες Φυσικής, απογοητεύτηκε πριν καν ξεκινήσει τα μαθήματα στη σχολή που πάντα ονειρευόταν να μπει, αφού είναι κλειστή λόγω των κινητοποιήσεων και κανείς δεν γνωρίζει πότε θα ανοίξει.
Άλλο ένα λαμπρό μυαλό θα εγκαταλείψει τη χώρα μας. Ο Σταύρος Ευθυμίιου έκανε αίτηση και έγινε δεκτός σε Βρετανικό Πανεπιστήμιο.
«Βλέπω τον χρόνο να κυλάει χωρίς να αλλάζει τίποτα», δήλωσε σε συνέντευξή του ο νεαρός. Και συνεχίζει: «Η μοναδική επαφή που έχω με την σχολή μου τον τελευταίο καιρό είναι μια ανακοίνωση ότι η απεργία συνεχίζεται, έχω κουραστεί από την αναμονή στην οποία δεν φαίνεται να μπαίνει ένα τέλος. Για εμάς τους φοιτητές που είμαστε από επαρχία είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Δεν είναι μόνο το άγχος για το πότε επιτέλους θα ανοίξει η σχολή. Το μεγαλύτερο βάρος είναι το οικονομικό».
Ο ίδιος δήλωσε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», ότι ανησυχεί για το κλείσιμο των πανεπιστημίων όχι μόνο την δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά και για την γενικότερη αβεβαιότητα που επικρατεί σε αυτά. Έτσι, ο δρόμος για ένα Βρετανικό Πανεπιστήμιο είναι μάλλον μονόδρομος!










defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com