Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Γιατί δεν συλλαμβάνουν όλη την "εγκληματική οργάνωση";;;




Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται στην ελληνική πολιτική ζωή με την δημοσιοποίηση της αιτιολόγησης των ανακριτριών που δερευνούν την "εγκληματική δράσης" ττου τρίτου ελληνικού κόμματος (σίγουρα πρόκειται για την μεγαλύτερη "εγκληματική οργάνωση" του πλανήτη με τόσες εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους), της απόφασής τους να μην αποφυλακίσουν τον γ.γ. του κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο: Είναι "ύποπτος να συνεχίσει την εγκληματική του δραστηριότητά"!
Αυτή είναι η αιτιολόγηση των δύο ειδικών ανακριτριών Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου.
Και πώς επιτρέπεται τότε στο κόμμα που είναι - κατά την εκτίμησή τους - η εγκληματική οργάνωση της οποίας ηγείται ο Ν.Μιχαλολιάκος να είναι στην Βουλή; Γιατί δεν συλλλαμβάνονται όλοι οι συνεργοί του, δηλαδή οι βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος.
Και τι σημαίνει ότι "Η Χρυσή Αυγή διατηρεί μέχρι σήμερα την ίδια ιδεολογική κατεύθυνση, δηλαδή το θαυμασμό στον Αδόλφο Χίτλερ και το ναζιστικό καθεστώς ως και το δικτατορικό καθεστώς της 21ης Απριλίου";
Από πότε είναι παράνομο αυτό, ακόμα και αν είναι αλήθεια;
Ακόμη, σημειώνουν ότι "Η Χρυσή Αυγή, αρνείται τον κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία παρά τις περί αντιθέτου δημόσιες, όψιμες όπως σημειώνουν, διαβεβαιώσεις του κατηγορουμένου, των βουλευτών και των στελεχών του".
Πότε υπήρξε τέτοια δήλωση; Και από την στιγμή που συμβαίνει αυτό γιατί δεν συλλαμβάνονται ΟΛΟΙ οι βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος;
Μάλιστα, στη διάταξή τους οι δυο ανακρίτριες επικαλούνται και την άποψη που διατύπωσαν από το βήμα της Βουλής, σχετικά με την ημέρα αποκατάστασης της Δημοκρατίας, μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής. «Εσείς λέτε ότι η δημοκρατία αποκαταστάθηκε το 1974. Εμείς λέμε ότι αποκαταστάθηκε το 1967», είναι η χαρακτηριστική φράση που αναφέρουν στη διάταξή τους.
Και αυτό από πότε είναι ποινικά κολάσιμο; Δηλαδή το ότι θεωρούν το πραξικόπημα ή κίνημα ή οτιδήποτε άλλο, ως πολιτική πράξη; Αρα όσοι υπερασπίζουν το απριλιανό καθεστώς και τις στρατιωτικές κυβερνήσεις της εποχής πρέπει να συλληφθούν;
Ας ανοίξουν τεράστια στρατόπεδα συγκέντρωσης τότε, γιατί πάνω από το 40% των πολιτών σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις θεωρούν θετική περίοδο για την χώρα το 1067-1974.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι κ.κ. Κλάπα και Δημητροπούλου αποδίδουν πλήρη έλεγχο της εγκληματικής οργάνωσης στον Νίκο Μιχαλολιάκο καθώς και το ότι καθορίζει τις αρχές και το πλαίσιο όπως και τα μέσα δράσης της εγκληματικής δραστηριότητας των μελών της Χρυσής Αυγής, ανεξάρτητα αν γνώριζε ή όχι κάθε επιμέρους δράση της.
Άρα ένας λόγος παραπάνω να τους συλλάβουν όλους, αφού δέχονται ότι υπήρχαν και πράξεις που μπορεί να μην γνώριζε ο Ν.Μιχαλολιάκος.
Και καταλήγουν ότι "αν αφεθεί ελεύθερος ο Ν. Μιχαλολιάκος θα διαπράξει τα ίδια αδικήματα".
Την ίδια ώρα, ο εισαγγελέας εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος, προτείνει την απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισης που υπέβαλε ο βουλευτής του κόμματος Χρήστος Παππάς, όπως αναμενόταν, άλλωστε.










defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com