Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Το C - 130 ...εκνευρίζει το πρωθυπουργό! Η αληθεια για την vip πτήση ...σήριαλ...




Εκνευρίστηκε λέει ο πρωθυπουργός γιατί του πρότειναν να πετάξει στο Αζερμπαϊτζάν με C −130. Και επικαλούνται μάλιστα και το πρόβλημα ευαισθησίας που έχει στο ένα μάτι του.

Δεν γνωρίζουμε ποιος και γιατί τα διαδίδει όλα αυτά, αλλά είναι προφανές ότι ένα “παραπολιτικό παιχνίδι” δημιουργεί στρεβλή εικόνα για τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

•Κανένα απολύτως πρόβλημα για το θέμα υγείας που ταλαιπωρεί τον πρωθυπουργό δεν υπήρχε με τη πτήση με το C −130. Αντιθέτως να ενημερώσουμε τους πιθανότατα άσχετους “διαδοσίες” ότι σε σχέση με τα κυβερνητικά vip αεροσκάφη η πτήση με το μεταγωγικό αεροσκάφος θα ήταν πιο ανώδυνη σε ότι έχει να κάνει με το πρόβλημα που έχει ο πρωθυπουργός στο μάτι. Τόσους απόστρατους πτεράρχους έχουν στη Συγγρού ας ρωτήσουν πριν αρχίσουν να διαδίδουν ανοησίες.

•Ο πρωθυπουργός προλάβαινε ΑΝΕΤΑ να είναι στο Μπακού στην ώρα του. Το γιατί δεν θέλησε να πετάξει με C − 130 μόνο ο ίδιος μπορει να το απαντήσει. Διαφορετικά ο καθένας μπορεί να γράφει ότι νομίζει . Μέχρι στιγμής η πιο λογική εξήγηση που έχουμε διαβάσει -και γι΄ αυτό το δημοσιεύσαμε- είναι ότι ο πρωθυπουργός δεν ήθελε να πάει στο Μπακού.

•Ελπίζουμε όλοι αυτοί που ανέλαβαν τη σπέκουλα να αρχίσουν έστω μετά από τις γιορτές να δείχνουν ανάλογες ανησυχίες για τα καθηλωμένα αεροσκάφη μας λόγω έλλειψης ανταλλακτικών ,κονδυλίων ή λόγω καθυστερήσεων στην τεχνική τους υποστήριξη λόγω του νόμου -ναι σωστά μαντέψατε- Βενιζέλου!














onalert,gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com