Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Το κοριτσάκι με τη λευχαιμία - Τα τελευταία της κάλαντα .....





Χιλιάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών μαζεύτηκαν έξω από σπίτι ενός 8χρονου κοριτσιού στην Πενσυλβάνια.
Το μικρό κοριτσάκι αντλεί δύναμη από όλους όσους βρίσκονται στο πλευρό του καθημερινά.
Η Ντελάνεϊ Μπράουν πάσχει από μια σπάνια μορφή λευχαιμίας και οι γιατροί δεν δίνουν πολλές εβδομάδες ζωής στο μικρό αγγελούδι.
Μία από τις επιθυμίες του ήταν να ακούσει τα κάλαντα έξω από το σπίτι της.
Με δάκρυα στα μάτια χιλιάδες άνθρωποι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της και συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι της μικρής Ντελάνεϊ, ψάλλοντας τα κάλαντα.
Οι φίλοι του οκτάχρονου κοριτσιού ανέβασαν φωτογραφία της στο λογαριασμό «Ομάδα "Λάνεϊ"» που της έχουν δημιουργήσει στο facebook, μαζί με τη σημείωση «Σας ακούω τώρα!!! Σας αγαπώ!»...
Οι φίλοι της μικρής Ντελάνεϊ προσπαθούν να κάνουν πραγματικότητα όσες περισσότερες ευχές του 8χρονου κοριτσιού μπορούν. Την περασμένη Παρασκευή, η μικρούλα είχε τα γενέθλιά της και δέχθηκε ευχές. Σε μία από τις κλήσεις ήταν η αγαπημένη της τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ. Το χαμόγελο της μικρής ήταν το καλύτερο δώρο για όλους φέτος...
















newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com