Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013

ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ !!!
ΜΟΙΡΑΙΟΣ άνθρωπος για το διεφθαρμένο σύστημα εξοπλισμών αποδεικνύεται ο Αν. Κάντας

Στα τέσσερα συν ένα υποβρύχια που συμφωνήσαμε να προμηθευτούμε από τους Γερμανούς σε συμπαραγωγή με τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, η αξία του ενός πήγε σε μίζες! Και ίσως και παραπάνω. Μόνο από... τα στοιχεία των δικογραφιών του Μονάχου και της Βρέμης φαίνεται ότι διακινήθηκε ένα ποσό πάνω από 120-130 εκατ. ευρώ για δωροδοκίες Ελλήνων αξιωματούχων, μέσω μεσαζόντων επιχειρηματιών (Αβατάγγελος, Ματαντός), οι οποίοι ήδη κατηγορούνται.

Τα ποσά που έχουν διακινηθεί σε μίζες για εξόπλιστικά προγράμματα και κατά καιρούς αποκαλύπτονται είναι εξωφρενικά. Ξεκινώντας από τους λογαριασμούς Τσοχατζόπουλου, Σμπώκου (10+22 εκατ.$ «ορφανά») και όλου του συστήματος που ήδη δικάστηκε, προχωρώντας σε εκείνους του Κάντα, που δεν ήταν και ο πρώτος «τροχός της αμάξης» (16 εκατ. $ με τη δικογραφία της Βρέμης) να αναφέρεται σε 4,5 εκατ. ευρώ που διακινήθηκαν ως μίζες στην εποχή Παπαντωνίου, ο προκλητικός χορός των εκατομμυρίων δείχνει να μην έχει τελειωμό.

Υπενθυμίζεται ότι στην οκταετία Σημίτη εγκρίθηκαν δυο ΕΜΠΑΕ, συνολικού ύψους 10 τρισ. δραχμών, δηλαδή 30 δις ευρώ, δηλαδή 10% του ΑΕΠ τα οποία μπήκαν αμέσως σε λειτουργία ώστε να θωρακιστεί η άμυνα της χώρας αλλά και οι τσέπες των επιτήδειων του συστήματος.
(PRESS TIME 21/12/2013 – Σ.Λ.)

http://www.staratalogia.blogspot.gr/2013/12/blog-post_6522.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr