Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

"Ο Βενιζέλος να βρει τους "οφσετάδες" στους φίλους της κυβέρνησης" - Ο Ταφύλλης απαντά ...




“Τους “οφσετάδες” που ψάχνει ο κ.Βενιζέλος δεν θα τους βρει στο ΣΥΡΙΖΑ . Τον παροτρύνω να τους αναγνωρίσει στους δέκα - δεκαπέντε φίλους της σημερινής συγκυβέρνησης”.

Ο υπεύθυνος του τομέα Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ταφύλλης απαντά στα όσα είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος στη Βουλή παρουσιάζοντας τον ως άνθρωπο που είχε σχέση με συμφέροντα αντισταθμιστικών ωφελημάτων.

Ο Ταφυλλης σε συνέντευξή του στην Αυγή κατηγορεί το Βενιζέλο και για τον νόμο που έφτιαξε για τους εξοπλισμούς υποστηρίζοντας ότι “παρέλειψε να προχωρήσει στην έκδοση της απαιτούμενης υπουργικής απόφασης ,με αποτέλεσμα το δημόσιο να μην διεκδικεί σήμερα οφειλές από αντισταθμιστικά ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com