Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ;... Σαλαγιάννης: "12 εκατ. ευρώ το άμεσο χρέος του ΠΑΣΟΚ"!!!!

OI ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ;


Εικόνα πλήρους διάλυσης παρουσίασε το ΠΑΣΟΚ στην σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του, με το ένα στέλεχος να καταφέρεται κατά των άλλων, αφού πρώτος ο κ. Βενιζέλος "τα έβαλε" με την τραγική εικόνα που παρουσιάζουν τα στελέχη του κόμματός του...
 
Λίγο μετά ο Μ. Χρυσοχοΐδης αποσυρόταν εκνευρισμένος από την συνεδρίαση, ενώ ο κ.Γ. Σαλαγιάννης παρουσίαζε την πλήρη οικονομική κατάρρευση του κόμματος.
 
Αναφορά στα οικονομικά στοιχεία του κόμματος έκανε ο διευθυντής του ΠΑΣΟΚ κ. Σαλαγιάννης και τα συνέκρινε με τις προηγούμενες περιόδους, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.
 
Ο κ. Σαλαγιάννης είπε πως οι συνολικές δαπάνες του ΠΑΣΟΚ σήμερα είναι 110.000 ευρώ το μήνα, τη στιγμή που τα προηγούμενα χρόνια ήταν κατά μέσο όρο 2 εκατ. ευρώ.
 
Πρόσθεσε πως την επόμενη χρονιά το ΠΑΣΟΚ θα δικαιούται 2,6 εκατ. ευρώ από κρατική χρηματοδότηση,όταν το 2013 χρωστούσε σε τράπεζες 11 εκατ. και το 2014 χρωστάει 12 εκατ.
 
Είπε πως το 2011 η κρατική χρηματοδότηση για το ΠΑΣΟΚ ήταν 22 εκατ.(!), ενώ συμπλήρωσε πως ούτε ένα ευρώ από τη χρηματοδότηση δεν κατευθύνεται στα ταμεία του κόμματος.
 
Σε σχέση με τα έξοδα είπε πως στα προηγούμενα γραφεία μόνο οι λογαρισμοί της ΔΕΗ άγγιζαν τα 13.000 ευρώ, ενώ σήμερα τα ενοίκια που πληρώνει το κόμμα περιορίζονται στα 7.500 ευρώ.
 
Σημείωσε πως το βασικό έσοδο του κόμματος πλέον προέρχεται από τις προσφορές  των βουλευτών, οι οποίες φτάνουν τα 17.000.
 
Τέλος αναφορικά με τους εργαζόμενους είπε πως 245 άτομα πληρώνονταν πέρυσι στις αρχές του χρόνου και παράλληλα υπήρχαν 118 αποσπασμένοι. Μόνο για την περίοδο 2006 έως 2011 προσελήφθησαν 60 άτομα.
 
Σήμερα το κόμμα απασχολεί 83 άτομα και το ΙΣΤΑΜΕ 6. Επίσης είπε ότι φέτος απολύθηκαν 60 άτομα, τα οποία δεν εμφανίζονται καν στο κόμμα.
 
Εν τω μεταξύ αποχώρησε εκνευρισμένος ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ,
 
καθώς την ώρα που βρισκόταν στο βήμα και μιλούσε, επίμονα ο Γιάννης Δριβελέγκας, που προεδρεύει της συνεδρίασης, ζήτησε να διακόψει την ομιλία του γιατί σύμφωνα με τον ίδιο είχε υπερβεί το χρόνο.
 
Τότε ο υπουργός Μεταφορών απευθυνόμενος στον κ. Δριβελέγκα και τα μέλη της ΚΠΕ, είπε: "Σύντροφοι εσείς δεν είστε σώμα, προφανώς υπηρετείτε άλλους στόχους", και αποχώρησε.
 
Ο κ. Χρυσοχοϊδης δεν μιλούσε αντιπολιτευτικά προς την ηγεσία αλλά όπως τονίζει ο ίδιος, υπάρχει μια ομάδα στο ΠΑΣΟΚ που θέλει να μην μιλάνε τα στελέχη του.
 
Δεν αποκλείεται μάλιστα να βγάλει γραπτή δήλωση για τη σημερινή συμπεριφορά διαφόρων στελεχών έναντι του.
 
Σε ότι αφορά το χρόνο ομιλίας τους δεν τον υπερέβη όπως λέει γιατί οι προηγούμενοι ομιλητές, είχαν μιλήσει πόλυ περισσότερο από εκείνον.
 
Ο κ. Χρυσοχοϊδης πάντως όταν εκτυλίχθηκε το περιστατικό, κατέβηκε από το βήμα όπως άλλωστε φαίνεται και σε σχετική φωτογραφία και αποχώρησε από τη συνεδρίαση της ΚΠΕ αφού δεν τον άφησαν να μιλήσει και να ολοκληρώσει την ομιλία του.
 

















defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com