Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Μία ανάσα πριν τη ΝΔ Τατσόπουλος – Ρεπούση...





Μία ανάσα πριν τη Νέα Δημοκρατία φέρονται να βρίσκονται οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος.

Την συνεννόηση φέρεται να έχει αναλάβει βουλευτής – γόνος επιχειρηματία των ΜΜΕ καθώς και γνωστός δημοσιογράφος του συγκροτήματος Λαμπράκη.

Ειδικά για την Μαρία Ρεπούση η προσχώρηση θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη όπως υποστηρίζουν πολιτικοί αναλυτές, σε περίπτωση που η ΔΗΜΑΡ δεν επανέλθει στην στήριξη της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – ΝΔ.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος από την άλλη δεν κρύβει την πρόθεση του για συνεργασία ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ (όπως και ο Σταύρος Ψυχάρης με την αρθρογραφία του στο Βήμα). Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί, είναι ένα βήμα πιο κοντά στην ανεξαρτητοποίηση του προσφέροντας στην αρχή διακριτική στήριξη στο κυβερνών κόμμα.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com