Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Έκαναν κρίσεις Αρχηγών στις Βρυξέλλες Σαμαράς – Αβραμόπουλος .....




Σαμαράς και Αβραμόπουλος πέταξαν μαζί για Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής όπου συζητηθηκε -που λέει ο λόγος- το θέμα της άμυνας και της ασφάλειας της ΕΕ.
Με τι πέταξαν; Πάντως όχι με vip αεροσκάφος αφού και τα τρία είναι συνεργείο!
Αυτή η υπόθεση όμως φαίνεται ότι άνοιξε και πάλι το κεφάλαιο “κρίσεις Αρχηγών” στις Ενοπλες Δυνάμεις και αυτή τη φορά φαίνεται ότι θα γίνουν. Πριν το Μάρτιο εννοούμε που είναι να γίνουν κανονικά.
Σαμαράς και Αβραμόπουλος έχουν τις “συμπάθειες” και τις ααντιπάθειές τους. Ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωσταράκος το παλεύει με νύχια και με δόντια να παραμείνει κι άλλο στη θέση του αλλά αν εξαιρέσουμε την τυπική “στήριξη” που δείχνει να του παρέχει -όχι με θέρμη- ο Αβραμόπουλος δεν έχει άλλα στηρίγματα.
Ο αεροπορος ο Τουρνάς δέχεται πυρά από παντού. Απο τον επίδοξο διάδοχο το Βαίτση -αρχηγός ΑΤΑ- από τους νεοδημοκράτες απόστρατους που οι αθεοφοβοι τον “χτυπάνε” ακόμη και για προσωπικά του θέματα και τώρα με τη “στραβή” στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος μοιάζει να αποτελεί το εξιλαστήριο θύμα.
Ο Α/ΓΕΣ , ο Τσέλιος θεωρεί δεδομένο ότι θα φύγει πριν καν καταφέρει να “ζεστάνει” τη καρέκλα, για να έρθει η συμπάθεια του Αβραμόπουλου ο Μανωλάς από τη στρατιά.
Ποιος μένει; Ο “ναύτης” Βαγγέλης Αποστολάκης δείχνει να έχει όλα τα απαραίτητα όχι μόνο να παραμείνει Α/ΓΕΝ αλλά παίζει δυνατά να πάει για Α/ΓΕΕΘΑ. Έχει καλή σχέση με τους ΠΑΣΟΚους, άριστες αυτή τη περίοδο με τη ΝΔ και κανείς δεν υποτιμά ότι κατάγεται από το ίδιο χωριό με το Βαρδινογιάννη. Για να μην το αδικούμε είναι και καλός. Αλλά αυτό όταν έχεις όλα τα προηγούμενα χρειάζεται στην Ελλάδα;






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com