Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Τα Σκόπια επεκτείνονται διπλωματικά ...



Eκστρατεία για την επέκταση της <<διπλωματικής εκπροσώπησής>> της φαίνεται να ξεκινά η <<ΠΓΔΜ>>/FYROM,όπως προκύπτει από την συνάντηση πρεσβευτών της στα Σκόπια.

Κατά την τακτική ετήσια συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του υπουργού Εξωτερικών της <<ΠΓΔΜ>>/FYROM κ. Νίκολα Πόποσκι, με τους διπλωματικούς αντιπροσώπους των Σκοπίων στο εξωτερικό αξιολογήθηκαν οι σημαντικότερες εξελίξεις που σημειώθηκαν το 2013.
Ο κ. Πόποσκι, όπως μεταδίδεται, είπε πως οι πρεσβευτές έχουν σημαντικά πολιτικά, διπλωματικά και οικονομικά καθήκοντα που πρέπει να εκτελούν.Σημείωσε επίσης πως καταβάλλουν προσπάθειες για την ανάπτυξη των διεθνών συνεργασιών της <<ΠΓΔΜ>>/FYROM,σε κάθε τομέα, ενώ είπε ότι στο πλαίσιο αυτό προσπαθούν να αυξήσουν τον αριθμό των πρεσβειών στο εξωτερικό.

Ο επικεφαλής της διπλωματίας των Σκοπιών  αφού τόνισε ότι η FYROM εγκαινίασε φέτος πρεσβεία και στην Ιαπωνία, προανήγγειλε ότι του χρόνου θα εγκαινιαστούν πρεσβείες ακόμα και σε τρεις χώρες- το Καζαχστάν, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Βραζιλία.
Η FYROM  έχει πρεσβείες σε 38 χώρες, διπλωματική αποστολή εδώ στην Ελλάδα , εννέα γενικά προξενεία σε εφτά χώρες και Μόνιμες Αντιπροσωπείες στον ΟΗΕ, στον ΟΑΣΕ, την ΕΕ, το NATO, το Συμβούλιο της Ευρώπης, τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) και την UNESCO. 






















onalertgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com