Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Το ΑΤΜ της πίκρας για τους στρατιωτικούς - Τι έγινε με το μισθό τους παραμονή Χριστουγέννων ...




Απόγευμα προς βράδυ παραμονής Χριστουγέννων έσπευσαν να βάλουν το μισθό των στρατιωτικών . Μετά από την ανάδειξη του θέματος απο το Onalert που μετέφερε τις διαμαρτυρίες και τον προβληματισμό πάρα πολλών στρατιωτικών για την αδιαφορία του κράτους ΜΟΝΟ απέναντι στους στρατιωτικούς κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιοι για να μπουν στα ATM τα χρήματα της μισθοδοσίας.

Μόνο που εκείνη τη ώρα δεν προλάβαινε κανένας στρατιωτικός να πάρει το κάτι παραπάνω που απαιτούσε η βραδιά της παραμονής Χριστουγέννων. Το μόνο που ίσως θα πρόλαβαν είναι ίσως να επιστρέψουν τα δανεικά που πολλοί είχαν ζητήσει από συναδέλφους τους.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι παρά τη προσπάθεια που έγινε για να διορθωθεί το “λάθος” η πικρία στους στρατιωτικούς έμεινε. Άλλη μία... 






















onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com