Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Ο Θωμάς στο κάδρο αλλά όχι ακόμη στη γωνία ...





Είναι με την πλάτη στο τοίχο ο “απόλυτος άρχων” των εξοπλισμών Θωμάς Λιακουνάκος; Ο Κάντας τον έχει βάλει στο κάδρο για καλά, αλλά ας κρατάμε μικρό καλάθι. Ο Θωμάς είναι παλιός παίκτης και ξέρει από …ντρίπλες.
Τι εννοούμε;
Πριν λίγους μήνες είχε ασκηθεί ποινική δίωξη κατά του Θωμά Λιακουνάκου για την υπόθεση του ηλεκτρονικού πολέμου . Σάλος από την είδηση. Κι όμως ο Λιακουνάκος δεν φαίνεται να ανησυχεί. Πως να ανησυχεί αυτού στο νομικό του επιτελείο έχει συμεριλάβει και τον απόστρατο στρατοδίκη Σαπάνη , ο οποίος όταν ήταν εν ενεργεία είχε χειριστεί όλο το θέμα του ηλεκτρονικού πολέμου! Ποιος ξέρει καλύτερα το θέμα;
Ο Λιακουνάκος ένας μικροεπιχειρηματίας με τροφοδοσίες πλοίων στο Πειραιά
βρέθηκε στο χώρο των εξοπλισμών λόγω της γνωριμίας που διατηρούσε με τον Ευάγγελο Αβέρωφ. Η επιτυχία ήταν εξασφαλισμένη. Το μεγάλο μπαμ το έκανε βέβαια επί Άκη Τσοχατζόπουλου και Γιάννου Παπαντωνίου όταν δεν άφησε τίποτα για κανέναν άλλο. Έχασε μόνο το F – 15 . Ποιος να νικήσει τον Μητσοτάκη που στήριζε το F −16;
Αυτή η απληστία του είχε κόστος. Όταν ήρθε η κυβέρνηση Καραμανλή ο Θωμάς δεν μπορούσε να μπαίνει καν στο Πεντάγωνο. Βέβαια έμπαινε ο “αυτοκόλλητός” του για πολλά χρόνια ο Κώστας Αποστόλου στον οποίο έχει αναφερθεί επίσης ο Κάντας.
Και ο Αποστόλου “γάτα με πέταλα” δεν είχε πιάσει επαφή με το Σπηλιωτόπουλο που ήταν υπουργός Άμυνας. Είχε βρει “κονέ” με τον εισαγγελέα Ζορμπά καταλαβαίνοντας ότι εκείνος ήταν το αφεντικό στο Πεντάγωνο.
Παρά την “ξηρασία” που ήρθε στους εξοπλισμούς ο Λιακουνάκος μπορούσε να αντέξει για πολύ. Είχε τόσα προγράμματα που “έτρεχαν” . Οι απόπειρές του να ανοιχτεί σε άλλες δραστηριότητες δεν ήταν πάντα επιτυχημένες, αλλά παρόλα αυτά δεν είχε θέμα.
Ήξερε βέβαια ότι τον ψάχνουν
Οι περίεργες διαρρήξεις
Το δεκαπενταύγουστο του 2012 , οι άνθρωποι του τον ειδοποίησαν στη Μύκονο ότι άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του στο Ψυχικό και τα γραφεία του στον “πράσινο πύργο” της λεωφόρου Κηφισίας.
Οι διαρρήξεις είχαν πολλά περίεργα
Οι άγνωστοι απενεργοποίησαν συναγερμούς και κάμερες. Από το σπίτι πήραν συλλογή ρολογιών, όλα τα κοσμήματα της συζύγου του, καθώς και προσωπικά αντικείμενα η αξία των οποίων ξεπερνά τις 300.000 ευρώ.
Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Οι άγνωστοι είχαν καταφέρει να ανοίξουν όλες τις μαγνητικές θύρες και τα χρηματοκιβώτια ξεκλειδώθηκαν με χαρακτηριστική ευκολία.
Στα περίεργα έρχεται να προστεθεί και το γεγονός ότι ο Θ.Λιακουνάκος μαθαίνει για την διπλή διάρρηξη 12 μέρες μετά!!!
Ο επιχειρηματίας ζήτησε από την αστυνομία να κρατηθεί μυστικό το γεγονός. Οι έρευνες της αστυνομίας κατέληξαν στο να κατηγορηθεί ένας οδηγός του επιχειρηματία, ο οποίος φέρεται να έχει χρησιμοποιησει στις διαρρήξεις κι έναν φίλο του. Ωστόσο τίποτα από τα κλοπιμαία δεν βρέθηκε.
Οι φήμες ,οι διαδόσεις και οι πληροφορίες που έδιναν άλλη διάσταση στη διπλή διάρρηξη άρχισαν από τη πρώτη στιγμή να ακούγονται και επανέρχονται τώρα μετά από την άσκηση της ποινική δίωξης εναντίον του επιχειρηματία και άλλων 18 ατόμων. Τι έλεγαν οι “φήμες”; Ότι στόχος των διαρρήξεων ήταν στοιχεία που βρίσκονταν σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές ή έγγραφα που είχαν να κάνουν με τα εξοπλιστικά προγράμματα με τα οποία είχε εμπλακεί η εταιρεία του Θωμά Λιακουνάκου.











armynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com