Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Άρχισε το… ψηστήρι ο Αλέξης Τσίπρας στο Αθαμάνιο Άρτας!!!




Τα Τζουμέρκα και την ιδιαίτερη πατρίδα του το Αθαμάνιο της Άρτας, διάλεξε για άλλη μια φορά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, να περάσει τις μέρες των Χριστουγέννων.Με παραδοσιακά φαγητά, καλό κρασί και τσίπουρο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ντυμένος με σπορ ρούχαl, απόλαυσε λίγες ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από τα άγχη της καθημερινότητας.Για μια ακόμη φορά,το....επίκεντρο των εξόδων του Αλέξη Τσίπρα,ήταν η ταβέρνα "Στο Τσουκάλι" στο Αθαμάνιο,όπου και έψησε μαζί με τον ιδιοκτήτη το παραδοσιακό κοντοσούβλι!!!Οι παραπολιτικές ειδήσεις από την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολλές, αλλά η επίσημη είδηση είναι, ότι πολλοί πολιτικοί μαϊντανοί που ξεσπιτώθηκαν Χριστουγεννιάτικα και κουβαλήθηκαν από όλη την Ήπειρο- και όχι μόνο- μέχρι το Αθαμάνιο για να φωτογραφηθούν μαζί του και να ανταλλάξουν έστω μια χειραψία γνωριμίας, έμειναν όχι μόνο εκτός παρέας αλλά και... νηστικοί, αφού κατέληξαν έξω από τα παράθυρα της ταβέρνας να κοιτάζουν τα...γυμνά καλαμάκια από τα κοντοσούβλια που... κείτονταν στα πιάτα μετά το γεύμα! Ας πρόσεχαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com