Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΛΥΜΕΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.





Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες των απολυμένων καθαριστριών έξω από το υπουργείο Οικονομικών και την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου.
 
Οι καθαρίστριες απέκλεισαν από νωρίς δύο εισόδους του κτιρίου, το οποίο τελούσε για ώρα υπό αστυνομικό κλοιό. 
 
Οι 595 απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο και το απόγευμα της Τρίτης, ενώ δηλώνουν αποφασισμένες να συνεχίσουν τον αγώνα τους για την επαναπρόσληψή τους.
 
Την Τρίτη είχε σημειωθεί αναστάτωση στο υπουργείο Οικονομικών από τις διαμαρτυρίες εργαζομένων. Οι 100 περίπου από τις καθαρίστριες, οι οποίες απολύθηκαν, αν και είχαν προσληφθεί με συμβάσεις αορίστου χρόνου από το υπουργείο Οικονομικών, όπως κατήγγειλε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάντια Βαλαβάνη από το βήμα της Βουλής, διανυκτέρευσαν κάτω από το κοντινό υπόστεγο, μπροστά από την είσοδο του υπουργείου το βράδυ της Τρίτης.
 









defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com