Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΠΩΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΩΞΕ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ...





Εφιαλτικές στιγμές πέρασε πριν από δύο ώρες ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής, ο οποίος κατευθυνόμενος με το αυτοκίνητό του από την Καισαριανή προς την Βουλή, αντιλήφθηκε όπως ο ίδιος αποκάλυψε στο makeleio.gr, μια μηχανή με δύο άτομα να τον ακολουθούν! Ο ίδιος συνειδητοποίησε πως στη μηχανή επέβαιναν δύο άτομα με μαύρο κράνος ο συνοδηγός και λευκό ο οδηγός, ενώ μάλιστα όπως ο ίδιος λέει το λευκό κράνος είχε γείσο, όπως ακριβώς εκείνο του εκτελεστή στο Νέο Ηράκλειο.
Ο Γιώργος Γερμενής περνώντας με κόκκινο τα περισσότερα φανάρια έφτασε στη βουλή όπου και μπήκε με μεγάλη ταχύτητα στο γκαράζ, ενώ την ίδια ώρα οι άγνωστοι τον καταδίωκαν! «Μπήκα στη βουλή και σώθηκα» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής στο makeleio.gr.
Πριν από λίγο μάλιστα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, ενώ περιέγραψε και την μηχανή, για την οποία ανέφερε ότι ήταν μεγάλου κυβισμού, όπως εκείνη των εκτελεστών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com