Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

"Οι Α.Σαμαράς και Ν.Δένδιας είναι αυτοί που θέλουν νεκρούς βουλευτές της Χ.Α."





O βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Η. Παναγιώταρος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση από το βήμα της Βουλής κατά της κυβέρνησης και των ΜΜΕ που λειτούργησαν εμπρηστικά και προκάλεσαν, όπως ο ίδος είπε - την δολοφονική επίθεση κατά τυων στελεχών του κόμματος.
Επίσης κατέδειξε τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια, κατέδειξε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, ως ηθικούς αυτουργούς της πρόσφατης δολοφονίας των δύο μελών της Χρυσής Αυγής, σε παρέμβασή του στη Βουλή.
Ο Η.Παναγιώταρος μάλιστα είπε ότι οι Α.Σαμαράς και Ν.δένδιας «θέλουν να δουν νεκρούς τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής», ενώ κατηγόρησε και το πολιτικό σύστημα και τα μέσα ενημέρωσης για υποκρισία, καθώς, όπως σημείωσε: «μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα καλούσαν σε εκδίκηση, «τσακίστε τους, κρεμάστε τους», ενώ σήμερα φτάσαμε στο «ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση, να πέσουν οι τόνοι» και άλλα γλυκανάλατα και λάιτ.
Και επικρίνοντας την στάση της πλειοψηφίας των ΜΜΕ είπε: "Απ' τα πολυσέλιδα αφιερώματα στην περίπτωση της δολοφονίας Φύσσα φτάσαμε στα μονόστηλα, ή στη δεύτερη είδηση, ή να ακούμε διάφορες ηλίθιες δικαιολογίες, ότι ο θάνατος ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ή ότι τους βάλαμε εμείς στο σημείο εκεί για να τους εκτελέσουν, ή ότι είναι καθοδηγούμενοι δικοί μας, ότι δεν υπήρχε πολιτικό κίνητρο, προβοκάτσια, και διάφορες άλλες βλακείες".
Ο βουλευτής τόνισε, μάλιστα, πως τέτοιου είδους εκτιμήσεις λειτουργώντας ως ηθικοί αυτουργοί είχαν εκφράσει η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Γιαννακάκη και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Κοντονής, η δημοσιογράφοw της εφημερίδας «Καθημερινή» κ Ξυδάκη καθώς και η εφημερίδα Real News.
Ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου κατέληξε λέγοντας πως «Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, ευχαριστούμε πολύ και περαστικά σας…»








defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com