Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΘΑ ΤΟYΣ ΑΦΗΣΟΥΝ; Οι έγκλειστοι της ΧΑ ζήτησαν να πάνε στην Βουλή "βάσει των όσων ορίζει το Σύνταγμα"...





Αίτημα για να παραστούν στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής την Τετάρτη έστειλαν από τον Κορυδαλλό ο προφυλακισθείς γ.γ. του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή και οι προφυλακισθέντες βουλευτές Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός, οι οποίοι κατηγορούνται για "σύσταση εγκληματικής οργάνωσης" (έτσι χαρακτήρισαν το κόμμα...).
Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής και οι βουλευτές του, θέλουν να παραστούν στην ψηφοφορία της Τετάρτης στην Ολομέλεια όπου θα συζητηθεί και θα γίνει ψηφοφορία για την άρση της ασυλίας έξι βουλευτών του κόμματός του. 
Η αίτηση τους θα εξετασθεί από τον εισαγγελέα.
Κανονικά κάθε βουλευτής βάσει του Συντάγματος έχει δικαίωμα - ακόμα και φυλακισμένος - να παρίσταται σε όλες τις συνεδριάσεις της Βουλής και εν συνεχεία να επανέρχεται στα "λευκά" κελιά, αλλά αυτό είναι μάλλον μια μικρή συνταγματική "λεπτομέρεια" στην παρούσα φάση και μάλλον "πολυτέλεια" να μιλάμε για συνταγματικά δικαιώματα...




defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com