Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Επίδομα παραμεθορίου: σταθερό ΟΧΙ από τη τρόϊκα - Τι θα κάνει η κυβέρνηση;




Σταθερά όχι λέει η τρόϊκα στην καταβολή του επιδόματος παραμεθορίου. Αυτό προέκυψε από συζήτηση που είχε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ποιο είναι το ποσό που αναζητείται; 10 εκατομμύρια ευρώ. Αλλά ο μεγάλος κίνδυνος είναι ότι αν δεν δοθεί το επίδομα άμεσα ή τέλος πάντων μέχρι τέλος του χρόνου τότε θα αποτελέσει δεδομένο και για την επόμενη χρονιά. 

Η τρόϊκα λέει όχι. Το θέμα είναι η ελληνική κυβέρνηση πόσο αποφασισμένη είναι να προχωρήσει. Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας δηλώνουν αποφασισμένοι ,αλλά στη πλατεία Συντάγματος ,στο υπουργείο Οικονομικών “πέρα βρέχει”. Ο Σταϊκούρας έχει τεράστιες ευθύνες αφού η δική του αδιαφορία να ασχοληθεί σοβαρά όχι μόνο με το θέμα του επιδόματος παραμεθορίου ,αλλά μ΄ οτιδήποτε έχει να κάνει με το χώρο της Έθνικης Άμυνας έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο.






onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com