Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

''ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΚΤΕΛΕΙ Ο Ν.ΔΕΝΔΙΑΣ''...




Για νέα δικτατορία κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή, επισημαίνοντας ότι ο υπουργός Δημοσίας Τάξης, σταματώντας να απαντά σε ερωτήσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ...
παραβαίνει τον κανονισμό της Βουλής και αγνοεί 500.000 Έλληνες, ακολουθώντας τις εντολές της Κομισιόν και των Αμερικανών κατά της Χρυσής Αυγής.
«Αλήθεια γιατί δεν πράττει το ίδιο για τα κλεπτοκρατικά κόμματα που πλειάδα στελεχών τους διώκεται για κακουργήματα; (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ: Παπαγεωργόπουλος, Τσοχατζόπουλος, Τσουκάτος, Μαντέλης, Σταθάκης κ.ο.κ.)» καταλήγει η ανακοίνωση.
Σε έγγραφό που διαβιβάστηκε στη διεύθυνση κοινοβουλευτικού ελέγχου, μετά από ερωτήσεις που είχαν καταθέσει βουλευτές της Χρυσής Αυγής αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Κατόπιν της άσκησης ποινικής δίωξης για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση (άρθρο 187 Π.Κ.) σε βάρος πλειάδας στελεχών του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή και της διαταχθείσας προσωρινής κράτησης, μεταξύ άλλων, του γενικού γραμματέα και δύο ακόμη βουλευτών αυτού ως επικίνδυνων για τέλεση νέων εγκλημάτων (άρθρο 282 Π.Κ.), ευρισκόμαστε σε αδυναμία να υπεισέλθουμε σε θέματα τιθέμενα δια μέσων κοινοβουλευτικού ελέγχου υποβαλλόμενων από βουλευτές της ομώνυμης κοινοβουλευτικής ομάδας, καθόσον η διεκπεραίωσή τους, ενόσω εκκρεμεί η ποινική υπόθεση και αυτοί παραμένουν στην εν λόγω ομάδα και κόμμα, θα ερχόταν σε αντίθεση με τα συνταγματικά και κοινοβουλευτικά θέσμια».
Το έγγραφο του κ. Δένδια διαβιβάστηκε σε απάντηση τριών ερωτήσεων από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής Αντώνη Γρέγο, Ηλία Παναγιώταρο και Χρήστο Παππά.



Πηγή : naftemporiki.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com