Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Ηνωμένο Βασίλειο: Προμήθεια 200 πυραύλων STARStreak...






Το υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου υπέγραψε σύμβαση με την εταιρεία Thales για την προμήθεια 200 πυραύλων, μικρού βεληνεκούς, επιφανείας-αέρος STARStreak για το Βρετανικό Στρατό.
Το σύστημα βρίσκεται σε υπηρεσία με τις Βρετανικές Ένοπλες Δυνάμεις από το 1995. Αυτή τη στιγμή ο Βρετανικός Στρατός διαθέτει φορητές και εποχούμενες εκδόσεις του συστήματος. Οι τελευταίες είναι εγκατεστημένες στα θωρακισμένα ερπυστριοφόρα οχήματα μεταφοράς προσωπικού Stormer. Το σύστημα διαθέτει οχτώ πυραύλους STARStreak έτοιμους προς χρήση με 12 επιπλέον προς μελλοντική χρησιμοποίηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το σύστημα STARStreak είναι σε υπηρεσία με τις Ένοπλες Δυνάμεις της Νοτίου Αφρικής και Ταϊλάνδης.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε: UK MOD places new order for Thales’s STARStreak missiles

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com