Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ Α3 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ... Αυτά είναι τα 3.700 έγγραφα που έκλεψαν από το ΥΠΕΞ οι Anonymous.





Η ομάδα Anonymous σήμερα ανακοίνωσε την διαρροή περίπου 3700 εμπιστευτικών εγγράφων της Α3 Διεύθυνσης Νοτιοανατολικών Κρατών του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών καθώς και εγγράφων του Οργανισμού για τη Συνεργασία και την Ασφάλεια στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ).
Η ομάδα εντάσσει την ενέργεια αυτή στο πλαίσιο της επιχείρησης Golden Dawn προβάλλοντας - σε κακογραμμένα Αγγλικά και μεταφερόμενα εδώ σε ελεύθερη σχετικά μετάφραση - ως αιτία την ανοχή της ελληνικής κυβέρνησης σε "φαινόμενα νεοναζισμού" τα οποία υποβαθμίζουν την "ακεραιότητα" (σ.σ.: ;) της Ελλάδας και "καταπατούν τις ευρωπαϊκές ηθικές αρχές".
Επίσης η ομάδα υποστηρίζει πως η ενέργεια αυτή λειτουργεί ως αντίποινο στις πρόσφατες συλλήψεις μελών της και στοχεύει στην αποκάλυψη της συμμετοχής της Ελληνικής κυβέρνησης στην κατασκοπία μελών της ομάδας Anonymous.
Η ομάδα υποστηρίζει πως η ελληνική κυβέρνηση λειτούργησε σε συνεργασία με τις μονάδες καταπολέμησης ηλεκτρονικού εγκλήματος του ΟΑΣΕ και της ENISA και για τον λόγο αυτό οι Anonymous διέρρευσαν όλα αυτά τα έγγραφα που νομίζουμε ότι είναι και η πραγματική αιτία της επίθεσης.
Το ζήτημα είναι αν υπάρχουν ενδιαφέροντα έγγραφα μεταξύ αυτών που κλάπηκαν..
Εδώ η σχετική ανακοίνωση της ομάδας και τα 3.700 έγγραφα. Πάντως, ίσως να περιμένετε αρκετά για να μπείτε στην διεύθυνση, αφού ο server δείχνε υπερφορτωμένος...



defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com