Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

«Τώρα μπορούν να φάνε τα ληγμένα οι Έλληνες» !!!





Αναφορά στην απόφαση να πωλούνται, πλέον, στα ράφια των σούπερ μάρκετ προϊόντα των οποίων η ημερομηνία κατανάλωσης έχει παρέλθει, κάνει το ειδησεογραφικό δίκτυο Bloomberg.
Με ένα άρθρο στο οποίο ο συντάκτης αναφέρει περιληπτικά την είδηση, καταλήγει να υπονοεί πως οι Έλληνες που τόσα χρόνια έκαναν μια ζωή πέραν των οικονομικών τους δυνατοτήτων, τώρα μπορούν να φάνε τα... «ληγμένα»:
«Μερίδα του ελληνικού τύπου καταγγέλλει την κίνηση της  κυβέρνησης ως σκληρή υπενθύμιση του αυξανόμενου χάσματος μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Στην πραγματικότητα, η  κίνηση αυτή έχει νόημα: Στους Έλληνες πήρε πάρα πολύ καιρό για να συνειδητοποιήσουνε ότι αυτό που συνέβη στην οικονομία τους ήταν ένα άμεσο αποτέλεσμα του να ζουν πέρα από τις δυνατότητές τους. Τα νέα ράφια είναι περισσότερο δείγμα λιτότητας παρά ανισότητας».
 








newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com