Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

2 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ ΤΟ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ COSTA NAVARINO;;





Σύμφωνα με το πελοποννησιακό δικτυακό τόπο moriasnews, το ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino,έχει περιφράξει 68 και πλέον στρέμματα που ανήκουν στον δήμο Πύλου, όπου κι έχει κατασκευάσει το γήπεδο του γκόλφ.
Πρόκειται για ακίνητο που βρίσκεται στην στρεμματική θέση «ΜΗΔΕΝ» του δήμου Πύλου.
Μέχρι τώρα η επιχείρηση δεν έχει πληρώσει όπως είχε συμφωνήσει με την πρώην νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Μεσσηνίας το τεράστιο αυτό οικόπεδο που είναι ιδιοκτησία των πολιτών της περιοχής.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις τοπικών παραγόντων η αξία του οικοπέδου ξεπερνά τα 2.000.000  εκατομμύρια ευρώ.
Παρά τις κατά καιρούς οχλήσεις, ο δήμαρχος κ.Δημήτρης Καφαντάρης και η πλειοψηφία αρνούνται όχι μόνο να προχωρήσουν την διαδικασία προκειμένου να εισπράξει ο δήμος τα χρήματα αυτά που είναι πολύτιμα σε αυτή την τραγική οικονομικά περίοδο αλλά και να συζητήσει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο.
Πριν από λίγο καιρό ο κ.Καφαντάρης είχε λάβει επιστολή και μάλιστα πρωτοκολλημένη από συμβούλους της αντιπολίτευσης για να φέρει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και να ξεκινήσει η σχετική διαδικασία αποζημίωσης αλλά μέχρι και σήμερα έχει αποφύγει επιμελώς κάθε συζήτηση για το καυτό αυτό θέμα.
pylos1
pylos2
pylos3
Το θέμα αυτό (δεν είναι το μόνο) είναι πολύ σοβαρό, για τον δήμο Πύλου και την τοπική κοινωνία.
Μπορεί η στήριξη της επιχείρησης να είναι αναγκαία γιατί φέρνει τουρισμό στην περιοχή, όμως δεν έχει ούτε ο δήμαρχος,ούτε κανείς άλλο το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να χαρίσει δημόσια έκταση.
Είναι κακούργημα μία τέτοια πράξη και είναι σίγουρο ότι αν εμπλακούν οι εισαγγελικές αρχές τα πράγματα θα γίνουν εξαιρετικά δύσκολα για τους πάντες.
Προφανώς ο κ.Καφαντάρης θα έχει μία κάποια δικαιολογία για το θέμα αυτό.
Μπορεί οι προσωπικές του σχέσεις με την επιχείρηση και την οικογένεια του κ.Κωνσταντακόπουλου να είναι εξαιρετικές αλλά το ακίνητο δεν είναι δικό του να το χαρίσει.
Είναι δημόσια έκταση..!
Απορίας άξιον είναι γιατί μέχρι σήμερα το θέμα αυτό έχει κουκουλωθεί;
Γενικά επικρατεί σιωπή σε όλες τις βαθμίδες για θέματα που αφορούν το Costa Navarino...
πηγη:moriasnews.gr


makelio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com