Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Πρώτα ο εισαγγελέας, έπεται το δελτίο ειδήσεων από τη “ΔΤ”...





Με τη διαδικασία του επείγοντος επιχειρεί η κυβέρνηση να ετοιμάσει το έδαφος στη ΔΤ για τη μετάδοση βραδινού δελτίου ειδήσεων.
Ωστόσο η υπόθεση “κολλάει” στις εγκαταστάσεις και τα στούντιο της Κατεχάκη που θεωρούνται ακατάλληλα, χωρίς δυνατότητα συνδέσεων και χρήσης αρχειακού υλικού / πλάνων. Ως εκ τούτου προκρίνεται η επίσπευση της έκδοσης εισαγγελικής παραγγελίας για εκκένωση του Ραδιομεγάρου από τους πρώην εργαζομένους της ΕΡΤ με ήπια μέσα και διαδικασίες.
Πάντως σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του διευθυντή ενημέρωσης Βασίλη Θωμόπουλου με τη συμμετοχή 60 δημοσιογράφων που επελέγησαν για τον ενδιάμεσο φορέα (“ΔΤ”) προκειμένου να συμμετάσχουν στο ενημερωτικό πρόγραμμα. Για το δελτίο ειδήσεων προαλείφεται ο παρουσιαστής Προκόπης Δούκας ενδεχομένως και η Αλεξάνδρα Δουβαρά. Δεν αποκλείεται οι “577” επιλεγέντες της πρώτης προκήρυξης (που προσλαμβάνονται σταδιακά με ατομικές συμβάσεις δίμηνης διάρκειας) να αξιοποιηθούν για τον οριστικό φορέα, τη ΝΕΡΙΤ Α.Ε. η οποία θα προσλάβει άγνωστο αριθμό από τους 1.453 που θα επιλεγούν από τη β΄προκήρυξη.
antinews


likavitos.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com