Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

O Σαμαράς συσπείρωσε όλο το φάσμα της κεντροδεξιάς!





Κίνηση - ματ έκανε ο πρωθυπουργόςΟ Αντώνης Σαμαράς κατάφερε με την χτεσινή απόφαση του να βάλει λουκέτο στην ΕΡΤ,  να συσπειρώσει σχεδόν όλο το φάσμα της κεντροδεξιάς και λαικής δεξιάς!
Κατά σειρά έκαναν δηλώσεις υπέρ της κίνησης αυτής άνθρωποι που ανήκουν στον ευρύτερο φιλελεύθερο χώρο , την κεντροδεξιά, αλλά και την λαική δεξιά, όπως ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Ο Θάνος Τζήμερος, η Δράση, ο Στέφανος Μάνος, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ τοποθετήθηκαν υπέρ της κίνησης του να μπει λουκέτο στην δημόσια τηλέοραση, ο καθένας με τους ...αστερίσκους βέβαια και την δική του οπτική γωνία. Ακόμα και ιστότοποι που κινούνται στο χώρο της πιο πατριωτικής δεξιάς, έχοντας ασκήσει κριτική στον Σαμαρά, τώρα πήραν το μέρος του, συνθέτοντας μία πραγματικά πρωτόγνωρη "πανστρατιά".... Επιεπλέον στελέχη από το ΠΑΣΟΚ και τον κεντρώο χώρο, φαίνεται πως όσο καταλαγιάζουν τα πάθη συμφωνούν με την απόφαση της αναδιοργάνωσης της δημόσιας τηλεόρασης και αυτό θα φανεί και τις επόμενες ημέρες ακόμα και στην ψηφοφορία...
'Ενα χρόνο μετά φαίνεται πως η αμφίπλευρη διεύρυνση που έλεγε πέρυσι τέτοια εποχή ο Σαμαράς, συνεχίζει να παίρνει σάρκα και οστά....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com