Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΕΠΕΙΓΟΝ ΤΩΡΑ :ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ εξετάζουν ένωση της κεντροαριστεράς...




Σε μυστική συνάντηση, σε άγνωστη τοποθεσία, βρίσκονται αυτήν την ώρα ανώτερα στελέχηΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ


Είχε προηγηθεί ένας μαραθώνιος τηλεφωνημάτων ο οποίος κατέληξε σε συμφωνία να υπάρξει κοινή συνάντηση, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. 
Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες τουnewpost, στη συνάντηση εξετάζεται ο τρόπος με τον οποίο τα δύο κόμματα θα ξεπεράσουν τα εμπόδια που προκαλούνται από το κλίμα που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα και θα λειάνουν το έδαφος προκειμένου -με άξονα τη συνένωση του κεντροαριστερού χώρου-να καταλήξουν σε φόρμουλα κοινής καθόδου στις εκλογές
Επιθυμία τους να καταλήξουν σε συμφωνία και να απεγκλωβιστούν από τις επιλογές Σαμαρά οι οποίες έχουν δημιουργήσει σοβαρά ρήγματα στο εσωτερικό των δύο κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com