Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑΡΚΗΣ ΧΩΡΑ...





πως ο Παπανδρέου έβγαινε στα διεθνή φόρα και δυσφημούσε την Ελλάδα ως διεφθαρμένη χώρα, όπως τώρα ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ (και από κοντά η ΝΔ) έχουν λυσσάξει να φέρουν τον αντιρατσιστικό νομοσχέδιο δυσφημώντας τους Έλληνες ως ρατσιστές...
σε βάρος των αλλοδαπών, το ίδιο συμβαίνει και με το γνωστό παραμύθι "η Ελλάδα δεν παράγει τίποτε"Το λένε οι εγκάθετοι  πολιτικοί ταγοί αλλά και ο Προβόπουλος για να πείσουν ότι "θα είναι καταστροφικό να επιστρέψουμε στη δραχμή γιατί δεν παράγουμε τίποτε"! Είναι χυδαίοι ψεύτες. Παρά το ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις, από την εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου συρρίκωσαν την παραγωγή  της Ελλάδος, η χώρα μας παράγει πληθώρα προϊόντων, ενώ σε πολλά από αυτά είναι παγκόσμια παραγωγική δύναμη! Είμαστε αυτάρκης χώρα και το κρύβουν.
πηγή (όλος ο κατάλογος με τα πρωτοπόρα ελληνικά προϊόντα) indobserver.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com