Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Δήλωση αοριστολογίας Παύλου Βογιατζή για το λουκέτο στην ΕΡΤ...


Με αφορμή τη χθεσινή απόφαση για τη διακοπή λειτουργίας της δημόσιας ελληνικής ραδιοφωνίας και τηλεόρασης, ο Βουλευτής, Παύλος Βογιατζής, δήλωσε τα ακόλουθα:



«Αναμένουμε όλοι με αγωνία την τάχιστη ψήφιση του Νόμου για την ίδρυση του νέου και σύγχρονου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού, ο οποίος θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να εγγυάται και να διασφαλίζει εκ νέου τη συνέχιση λειτουργίας τόσο των περιφερειακών σταθμών όλης της χώρας, όσο και της Φωνής της Ελλάδας, του ραδιοφωνικού σταθμού παγκόσμιας εμβέλειας. Το γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι εμείς οι νησιώτες πως η ΕΡΑ Αιγαίου ήταν το παράθυρο επικοινωνίας μας με τον υπόλοιπο κόσμο, όπως γνωρίζουμε ότι τα μεγάλα φαγοπότια ουδέποτε συντελέστηκαν στους περιφερειακούς σταθμούς. Γι’ αυτό και περιμένουμε το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό σήμα να εκπέμψει ξανά σε όλα τα ακριτικά νησιά και τις απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας».

Τι μας  λέει με την δήλωσή του ο Παύλος Βογιατζής; Αοριστολογίες για "αγωνία" κτλ.
Ας απαντήσει ο κος Βογιατζής επικροτεί το φασιστικό λουκέτο της ΕΡΤ;
Επικροτεί τις δηλώσεις και το ύψος του κ. Σίμου Κεδίκογλου;
Ας απαντήσει ο κος Βογιατζής συμφωνεί με τις απολύσεις;
lesvosnewsnet
Σ.Σ. Ο κ. ΠΑΥΛΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com