Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Η ΜΙΤ φακελώνει επιχειρηματίες αντίθετους στον Ερντογάν...





Τούρκους επιχειρηματίες που πρόσκεινται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης CHP έχει φακελώσει η Μυστική Υπηρεσία της Τουρκίας ΜΙΤ και διαβιβάζει τα στοιχεία στην Πρωθυπουργία!Στόχος αυτής της ενέργειας είναι να μη επιτραπεί να λάβουν μέρος τα άτομα αυτά, στους κρατικούς διαγωνισμούς!
Την υπόθεση αποκαλύπτει η εφημερίδα Taraf, στην πρώτη σελίδα και με τον τίτλο «Έχουν φακελωθεί στη ΜΙΤ επιχειρηματίες που προέρχονται από το CHP»: Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως αποκαλύφθηκε πως πολλά ονόματα από το αντιπολιτευόμενο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα CHP, μεταξύ των οποίων, η κόρη και ο γαμπρός του πρώην Προέδρου του CHP κ. Μπαΐκάλ, έχουν φακελωθεί. 
Ειδική γραμμή ενημερώνει την Πρωθυπουργία!
Σύμφωνα με στοιχεία, η ΜΙΤ έχει φακελώσει εταιρείες και πρόσωπα για την ιδιωτική τους ζωή, για την πολιτική τους δράση και τις θρησκευτικές τους απόψεις και αυτά έχουν γνωστοποιηθεί προφορικά στην πρωθυπουργία.Επίσης, αποκαλύφθηκε πως, για το θέμα αυτό εγκαταστάθηκε ειδική τηλεφωνική γραμμή με τη ΜΙΤ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com