Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

"Βουλιάζει" η χώρα την Πέμπτη – Δείτε ποιοί απεργούν...





24ωρη πανελλαδική απεργία κήρυξαν αύριο ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ; Ακυρώσεις και τροποποιήσεις πτήσεων.
Μπαράζ απεργιών την Πέμπτη, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ και τις απολύσεις εργαζομένων.
ΓΣΕΕ και ΑΔΕΣΥ κήρυξαν 24ωρη πανελλαδική απεργία. Τη συμμετοχή της στην αυριανή απεργία ανακοίνωσε και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΠΟΕ – ΔΥΟ)
Στην απεργία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ για το κλείσιμο της ΕΡΤ θα συμμετάσχουν εργαζόμενοι στα μέσα μετάφορας. Συγκεκριμένα, τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ, ο ΟΣΕ και ο Προαστιακός θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία. Το μετρό, το τραμ και ο ηλεκτρικός θα κάνουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως της 9 π.μ.
Δίωρη στάση εργασίας θα πραγματοιποίησουν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας με αποτέλσμα να μην πραγματοποιηθούν πτήσεις μεταξύ 15:00 – 17:00.
Νέα 24ωρη απεργία σε όλα τα ΜΜΕ κήρυξε και η ΕΣΗΕΑ με νέα ανακοίνωση. «Συνεχίζουμε τις επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις προκηρύσσοντας νέα 24ωρη απεργία αύριο Πέμπτη στις 6πμ σε όλα τα ΜΜΕ, δημοτικά και ιδιωτικά» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.
Σε 24ωρη απεργία προχωρούν αύριο οι νοσοκομειακοί γιατροί ως ένδειξη συμπαράστασης στους εργαζόμενους στη ΕΡΤ αλλά και σε μια κίνηση διαμαρτυρίας απέναντι στις…πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για λουκέτα παντού.
- See more at: http://troktiko.eu/2013/06/vouliazei-i-xora-tin-pempti-deite-poioi-apergoun/#sthash.rtgXLRxo.dpuf







'"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com