Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013

ΕΠΙΚΑΙΡΟΝ :ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΥΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ...

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
Η ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΡΤ, ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΕΧΕΙ ΣΤΗΛΙΤΕΥΤΕΙ ΑΡΚΕΤΑ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ.ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΦΟΡΕΙΣ.
Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
1)ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.
2)ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΥΗ, ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.
3)ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΗ-ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
4)ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
5)ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΓΓ/ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
6)ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΥΗ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ 2600 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
7)ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΟΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ.
8)ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΟΥ STATE DEPARTMENT ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
EΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΣΥΝΤΑΞΗ:ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr