Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Ποινική δίωξη σε βάρος του διευθύνοντος συμβούλου της ΜΕΒΓΑΛ για τους απλήρωτους εργαζομένους...




Η ποινική δίωξη ασκήθηκε κατόπιν μηνυτήριας αναφοράς της Επιθεώρησης Εργασίας Δυτικής Θεσσαλονίκης, η οποία χρεώθηκε στον εισαγγελέα στις 10 Μαΐου. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. 

Πάντως, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων «Ο Αξιός», Βασίλης Ζωγραφίδης, επισήμανε ότι ο μισθός Ιανουαρίου έχει καταβληθεί πριν από ενάμιση μήνα περίπου και ότι, συν τοις άλλοις, υπάρχει ομόφωνη απόφαση της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων, βάσει της οποίας αυτοί δηλώνουν ότι στηρίζουν τη διοίκηση εν μέσω οικονομικής κρίσης και "βάζουν πλάτη" για την καλή πορεία της εταιρείας.

"Σήμερα μας οφείλονται οι μισθοί Φεβρουαρίου και Μαρτίου, δηλαδή περίπου 2,5 μηνών, αλλά κάνουμε υπομονή ως προς την αργοπορία γιατί ξέρουμε ότι δεν θα χάσουμε τα λεφτά μας", σημείωσε ο κ.Ζωγραφίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com