Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Δεν αίρεται η ασυλία του Άδωνι Γεωργιάδη!!!


Είχε χαρακτηρίσει αρχηγό των κουκουλοφόρων τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Δ.Τρίμη.



Την απόφαση να μην άρει την ασυλία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνη Γεωργιάδη έλαβε πριν από λίγο η Ολομέλεια της Βουλής με 102 βουλευτές να ψηφίζουν κατά της άρσης ασυλίας, 80 υπέρ, 13 να ψηφίζουν παρών και ένα λευκό. Αξίζει να σημειωθεί ότι το θέμα ηγέρθη έπειτα από μήνυση του Προέδρου της ΕΣΗΕΑ Δ. Τρίμη, ο οποίος κατηγόρησε τον κ. Γεωργιάδη πως κατά τη διάρκεια συνεδρίασης στην Ολομέλεια της Βουλής τον είχε αποκαλέσει "αρχηγό των κουκουλοφόρων". Τοποθετούμενος για το θέμα ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε από τους βουλευτές να ψηφίσουν κατά της άρσης της ασυλίας του υποστηρίζοντας πως όσα είπε ήταν πολιτική δήλωση και πως με βάση το Σύνταγμα ο βουλευτής δεν διώκεται για τις πολιτικές του απόψεις. Αμέσως μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ο κ. Γεωργιάδης με εμφανή τη διάθεση σαρκασμού ακούστηκε να λέει σε γαλάζιο πηγαδάκι "Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο μου έκανε μήνυση ο κ. Τρίμης αφού από εκπρόσωπο τύπου των κουκουλοφόρων τον αναβάθμισα σε αρχηγό;".

Ι.Δ-parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com