Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ "ΕΣΒΗΣΕ" ΣΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΣΟΚ ΤΗΣ ΟΛΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΙΑΤΡΩΝ..


Ο αιφνίδιος θάνατος του καθηγητή φέρνει στο φως μια ακόμη αδιαφορία του κράτους, που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο ζωές. Σοκαρισμένοι είναι οι καθηγητές στο 35ο βαθμολογικό κέντρο του Αιγάλεω από την εικόνα του συναδέλφου τους, συντονιστή βαθμολογητή των Πανελλαδικών, ο οποίος σωριάστηκε μπροστά στα μάτια τους.


Ο 55χρονος καθηγητής Γιώργος Θανόπουλος, ήταν συντονιστής των μαθηματικών και δίδασκε μαθηματικά στο 2ο Λύκειο Χαϊδαρίου.
Στις 21 Μαΐου 2013, μετά την προγραμματισμένη ενημέρωση των μαθηματικών, που έκανε ο ίδιος, έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως έγιναν αγωνιώδεις προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης μέχρι την μεταφορά του στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όμως δυστυχώς ο άτυχος καθηγητής κατέληξε.
Δείτε την ανακοίνωση - καταγγελία της ΟΛΜΕ:
«Το ΔΣ της ΟΛΜΕ εκφράζει τη βαθιά οδύνη όλων των εκπαιδευτικών για τον αδόκητο θάνατο του συναδέλφου μας... Μαθηματικού στο 2ο ΓΕΛ Χαϊδαρίου. Ο συνάδελφος ήταν συντονιστής των μαθηματικών στο 35ο Βαθμολογικό Κέντρο του Αιγάλεω. Στις 21-5-13 μετά την προγραμματισμένη ενημέρωση των μαθηματικών, που έκανε ο ίδιος, σωριάστηκε στην αίθουσα μπροστά στα μάτια όλων των μαθηματικών.
Αμέσως έγιναν αγωνιώδεις προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης μέχρι την διακομιδή του στο Γενικό Κρατικό Νικαίας, όπου δυστυχώς κατέληξε.
Στο βαθμολογικό κέντρο, όπως και σε όλα τα υπόλοιπα της Ελλάδας, δεν υπήρχε γιατρός για την παροχή πρώτων βοηθειών, που ίσως να έσωζαν τη ζωή του συναδέλφου.
Υπενθυμίζουμε ότι ή παρουσία γιατρού είναι απαραίτητη τόσο στα εξεταστικά κέντρα που διαγωνίζονται οι μαθητές μας, αλλά και στα Βαθμολογικά που οι εκπαιδευτικοί καλούνται να διορθώσουν τα γραπτά!
Το ΔΣ της ΟΛΜΕ ζητά από το Υπουργείο Παιδείας να φροντίσει για την παρουσία γιατρού σε όλα τα εξεταστικά και τα βαθμολογικά κέντρα της χώρας. Η ανθρώπινη ζωή είναι η υπέρτατη αξία. Ας ασχοληθεί επιτέλους η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και με ένα άλλο θέμα εκτός από το πώς θα χειραγωγεί και θα επιστρατεύει τους εκπαιδευτικούς».makelio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com