Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Σε νευρική κρίση παραμένει η κυβέρνηση...





Σε κατάσταση νευρικής κρίσης εξακολουθεί να βρίσκεται το σύνολο του χρηματοπιστωτικού συστήματος της χώρας, με αφορμή του αγκάθι του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου.

Επισήμως ισχύει η διάσταση απόψεων, μεταξύ των τριών πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την τρικομματική κυβέρνηση. Ανεπισήμως, ωστόσο, βρίσκονται σε εξέλιξη διάφορες διεργασίες για την γεφύρωση του προβλήματος που έχει ανακύψει.

Κι αυτό γιατί μπορεί να θέσει, στο τέλος της ημέρας, υπό αμφισβήτηση την ίδια τη σταθερότητα της κυβέρνησης.

Πηγές, που είναι κοντά στο πρωθυπουργικό γραφείο υποστηρίζουν πάντως ότι «στη χειρότερη, αυτό το οποίο μπορεί να γίνει, είναι να κατατεθεί το νομοσχέδιο στη Βουλή και εκεί να κριθεί επί του πρακτέου το αν θα ψηφισθεί ή όχι».

Η εξέλιξη αυτή, υπό προϋποθέσεις, θα μπορούσε να αποτελέσει λύση, ωστόσο το πλήγμα στην εικόνα της ενότητας της κυβέρνησης, θα ήταν κάτι παραπάνω από σημαντικό. Γι' αυτό και γίνεται προσπάθεια να βρεθεί μια άλλη λύση, πριν φτάσει το ζήτημα σε ψηφοφορία στη Βουλή.

Το ζητούμενο, ωστόσο, είναι ποια θα μπορούσε να είναι αυτή η λύση, καθώς οι εναλλακτικές που υπάρχουν είναι από περιορισμένες έως ανύπαρκτες, εδώ που έφτασαν τα πράγματα...

Πηγή:Voria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com