Κυριακή 26 Μαΐου 2013

ΙΡΑΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ/ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ....




*ΕΠΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΙΡΑΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ.
*ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΚΑΤΑΡ, ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ, ΤΟΥΡΚΙΑΣ, Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ.
*ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΜΠΕΚΑΑ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΤΑΧΙΑ ΤΗΣ ΒΗΡΥΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΙΙΤΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ.
*ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ 1990-2000 ΕΠΙ ΣΥΡΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΧΑΦΕΖ ΑΛ ΑΣΑΝΤ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΠΛΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ.
*ΤΟ 2000 ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΑΡ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΝΑ ΦΦΘΑΝΟΥΝΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ΣΤΗΝ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ.
*ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2011 Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ…ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ….
*ΠΟΛΛΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ. ΚΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΤΑ ΙΡΑΚΙΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΧΘΡΙΚΟ ΙΡΑΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΠΟΤΕ….ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ…ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ. ΑΛΛΑ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com