Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Ο Στουρνάρας "σκοτώνει" 20.000 επιχειρήσεις.....


Η τρικοµµατική κυβέρνηση αποσύρει τις εγγυήσεις του ∆ηµοσίου βάσει των οποίων είχαν δανειοδοτηθεί χιλιάδες επιχειρήσεις, ανοίγοντας το δρόµο σε κατασχέσεις και λουκέτα

Καταστροφή για 20.000 επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα -ανάµεσά τους και αυτές των πυρόπληκτων περιοχών της Πελοποννήσου- σπέρνει η τρικοµµατική κυβέρνηση του µνηµονίου που πέρασε νύχτα τροπολογία, µε την οποία αποσύρονται οι εγγυήσεις τραπεζικού δανεισµού που είχαν δοθεί µε αναπτυξιακούς νόµους από το 1995. 

Από τη µία η τρόικα που θεωρεί τις εγγυήσεις «παράνοµη ενίσχυση», από την άλλη καταγγελίες για κάποιους – λίγους επιχειρηµατίες που µετέτρεψαν τις εγγυήσεις σε θαλασσοδάνεια – η κυβέρνηση µε τη συµφωνία και των τριών κοµµάτων, άνοιξε το δρόµο στις τράπεζες να προχωρήσουν σε κατασχέσεις και λουκέτα στις επιχειρήσεις σε βάρος εργαζοµένων και εξαγωγών.

toxwnigr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com