Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Προβάδισμα ΝΔ έναντι ΣΥΡΙΖΑ - Σταθερά 3η η Χ.Α.


Τα στοιχεία των δύο δημοσκοπήσεων που έρχονται στο φως της δημοσιότητας εμφανίζουν τη Νέα Δημοκρατία να παίρνει  «κεφάλι» από τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς η διαφορά για πρώτη φορά μετά τις εκλογές φτάνει έως και το 2,8%.
 
Η δημοσκόπηση της εταιρίας RASS που δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής η ΝΔ προηγείται με 2,4% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου.
 
Το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά συγκεντρώνει 24,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 22,1%, η Χρυσή Αυγή 9,2%, το ΠΑΣΟΚ 4,7%, το ΚΚΕ 4,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,6%, η ΔΗΜΑΡ 3,8%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,5%, η Νέα Έλλάδα 1,1%, άλλο κόμμα 3,8%, άκυρο-λευκό 4,7%, 15,2% αδιευκρίνηστη ψήφος.
 
Στην καταλληλότητα πρωθυπουργού ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται του Αλέξη Τσίπρα κατά 24 ποσοστιαίες μονάδες με 53%.
 
Μια άλλη δημοσκόπηση της Αlco για το «Πρώτο Θέμα» δίνει προβάδισμα 2,8% υπέρ της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην αναγωγή επί των εγκύρων.
 
Συγκεκριμένα η ΝΔ συγκεντρώνει 24,9% και ακολουθούν ΣΥΡΙΖΑ 22,1%, Χρυσή Αυγή 11%, ΠΑΣΟΚ 5,8%, Αν. Έλληνες 5,2%, ΚΚΕ 5,1%, ΔΗΜΑΡ 4,1%, Νέα Ελλάδα (Λοβέρδος)2,2%, Σχέδιο Β (Αλαβάνος)2%, Οικολόγοι -Πράσινοι 1,6%, άλλο κόμμα 6% και αναποφάσιστοι 10%.
 
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com