Κυριακή, 26 Μαΐου 2013

200.000 Έλληνες κινδυνεύουν να μπουν φυλακή για χρέη στο Δημόσιο!!!


Με τον τρόμο της φυλακής ζουν περισσότεροι από 200.000 Ελληνες καθώς χρωστούν στην Εφορία ποσά μεγαλύτερα των 5.000 ευρώ, έκαστος.

Η κυβέρνηση που ευελπιστεί να εισπράξει από αυτούς 19 δισ. ευρώ περίπου, ελπίζει οι οφειλέτες να εκμεταλλευτούν την «τελευταία ευκαιρία» που τους προσφέρει το υπουργείο Οικονομικών για ρύθμιση. Βέβαια, το θέμα του τίθεται δεν είναι αν υπάρχει η καλή διάθεση αλλά αν υπάρχει η δυνατότητα καθώς πρωην μισθωτοί και καταστηματάρχες είναι σήμερα άνεργοι…
Ωστόσο ο νόμος προβλέπει πως ποινική δίωξη μπορεί να ασκηθεί εφόσον το συνολικό ληξιπρόθεσμο χρέος προς το Δημόσιο από κάθε αιτία, συμπεριλαμβανομένων των τόκων και προσαυξήσεων, υπερβαίνει το ποσό των 5.000 ευρώ και εφόσον η καθυστέρηση καταβολής υπερβαίνει τους τέσσερις μήνες από τη λήξη της προθεσμίας πληρωμής.troktiko.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr