Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Χιλιάδες Πύραυλοι Έτοιμοι να Πλήξουν Εχθρούς του Ιράν.....


Υποστράτηγος Hossein Salami Διοικητής Φρουρών της ισλαμικής επανάστασης :


«Όσοι απειλούν το Ιράν, το IRGC (Σώμα των Φρουρών) έχει «προετοιμάσει» χιλιάδες πυραύλους εναντίον τους, ως απάντηση».
«Κάποτε το μεγαλύτερο όπλο του Σώματος των φρουρών ήταν το ΑΚ-47 Καλάσνικοφ καθώς και το τυφέκιο G3 , αλλά σήμερα χιλιάδες πύραυλοι βρίσκονται σε «ετοιμότητα» με σκοπό να εξουδετερώσουν οποιονδήποτε στόχο απειλεί τα ζωτικά συμφέροντα του Ιράν στην περιοχή».
«Είμαστε μάρτυρες της αμυντικής αυτάρκειας της χώρας από τις ξένες αμυντικές βιομηχανίες, πράγμα που αναγνωρίζεται από όλον τον κόσμο καθώς έχουμε κατακτήσει και το διάστημα και δεν εξαρτόμαστε πλέον από οποιαδήποτε δύναμη. Αυτό αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της Ισλαμικής Επανάστασης»
«Το Ισραήλ και ο στενός σύμμαχος του οι Ηνωμένες Πολιτείες κατηγορούν το Ιράν ότι επιδιώκει να αποκτήσει πυρηνικά όπλα, ενώ δεν παρουσίασαν έως σήμερα κανένα ενισχυτικό έγγραφο για να τεκμηριώσουν τους ισχυρισμούς αυτούς. Τόσο η Ουάσιγκτον και το Τελ Αβίβ διαθέτουν προηγμένα όπλα μαζικής καταστροφής, συμπεριλαμβανομένων και των πυρηνικών όπλων» .
«Το Ιράν αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες αυτές, επιμένοντας ότι το πυρηνικό του πρόγραμμα προορίζεται για ειρηνικούς σκοπούς και μόνο».
«Το Ιράν έχει προειδοποιήσει επανειλημμένως ότι «στοχεύει» άμεσα το Ισραήλ και τα συμφέροντά του σε όλον τον κόσμο, προειδοποιώντας παράλληλα για άμεση απάντηση σε οποιαδήποτε τυχόν επίθεση του Τελ Αβίβ».
«Το Ιράν έχει προειδοποιήσει ότι θα χτυπήσει τις ΗΠΑ, το Ισραήλ και τα συμφέροντα τους σε όλο τον κόσμο «κλείνοντας» ταυτόχρονα τα Στενά του Ορμούζ αν πραγματοποιηθεί στρατιωτική επίθεση εναντίον του λόγω του πυρηνικού του προγράμματος» .
Τα Στενά του Ορμούζ, αποτελούν την κύρια στρατηγική είσοδος ναυσιπλοΐας στον Περσικό Κόλπο, και την κυριότερη οδό θαλάσσιων μεταφορών πετρελαίου.
Γ. Μοτσάκος
farsnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com