Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

«Εκρηκτικό» κλίμα επικρατεί στα στελέχη των ΕΔ, λόγω των επικείμενων μεταθέσεων τους...




Σε συνέχεια των μεταθέσεων των Σχων, που έχουμε γράψει μέχρι σήμερα και κατόπιν των πληροφοριών που έχουμε συγκεντρώσει, το κλίμα είναι εκρηκτικό στα στελέχη.

Όχι μόνο στους Σχες αλλά και σε μικρότερους βαθμούς, που περιμένουν την έκδοση των μεταθέσεων, όπως Ανχες – Τχες.
Ορισμένοι εξ αυτών, όπως μας λένε έχουν... έτοιμες τις «ενδικοφανείς προσφυγές» να τις υποβάλλουν μόλις ενημερωθούν επί των μεταθέσεων, διότι περιμένουν «χώσιμο», λόγω των βυσμάτων, από διαρροές που υπάρχουν.

Ειδικά στις τοποθετήσεις των διοικητών των μονάδων γίνεται μεγάλη σφαγή, το μαγείρεμα συνεχίζεται, τοποθετούνται οι ίδιοι και οι ίδιοι για δεύτερη και τρίτη φορά διοικητές, χωρίς να το επιθυμούν !!!

Οι Σχες που έχουν καταθέσει «ενδικοφανείς προσφυγές», αναμένουν να λάβουν τις απαντήσεις από το Συμβούλιο Μεταθέσεων, όπως ορίζει ο νόμος 3883/2010, θα πρέπει να λάβουν απάντηση εντός 15ημερών, λίγο απίθανο. Από πληροφορίες που έχουμε οι αρχιμάγειρες των μεταθέσεων, προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, προκειμένου να προστατεύσουν τα βύσματα και τους πολιτικούς προστάτες. Βλέπετε είναι λίγο δύσκολο να παραδεχθούν ότι, κάνανε λάθος, εκ παραδρομής.

Το παράξενο είναι, γιατί το Συμβούλιο Μεταθέσεων υπογράφει όλες τις απαντήσεις επί των «ενδικοφανών προσφυγών», που τους πηγαίνουν οι αρχιμάγειρες των διευθύνσεων, με κλειστά τα μάτια !!!

Το θέμα είναι πως θα αντιδράσουν μετά, οι μετατιθέμενοι Σχες, όταν θα λάβουν αρνητική απάντηση από το Συμβούλιο Μεταθέσεων, επί των «ενδικοφανών προσφυγών» που κατέθεσαν, θα δεχθούν τις απαντήσεις, που θα τους απαντούν σε άλλα θέματα, από αυτά που έχουν θέσει και θα κάνουν το άσπρο, μαύρο !!! Μήπως θα καταθέσουν ορισμένοι ασφαλιστικά μέτρα και μηνύσεις και ορισμένοι παραιτήσεις, πάντως και στις δύο περιπτώσεις δεν θα λάβουν Φύλλα Πορείας, τι θα γίνει τότε με τις θέσεις ευθύνης; θα καλυφτούν με νέες μεταθέσεις; και από ποιους;

Ακούσαμε και το μεγαλύτερο τρελό, που έχουμε ακούσει επί των μεταθέσεων, συγκεκριμένα αξκός μας είπε ότι, στο παρελθόν, σε αναφορά που είχε καταθέσει για μετάθεση που λάμβανε η υπηρεσία του απάντησε αρνητικά και μετά από λίγο χρονικό διάστημα επικαλούμενη η υπηρεσία την αναφορά που είχε καταθέσει τον ακύρωνε την μετάθεση και τον άφηνε αμετάθετο !!!!

Τα στοιχεία πάντως δείχνουν ότι περιμένουμε ένα θερμό καλοκαίρι και δυναμικές αντιδράσεις, από τους αδικημένους αξκούς, με προσφυγές, μηνύσεις και ασφαλιστικά μέτρα και κατόπιν με παραιτήσεις, βλέπετε η οικονομική κρίση που έχει πλήξει και τις ΕΔ δεν επιτρέπουν επιπρόσθετα έξοδα, σχεδόν σε κανένα οικογενειακό προϋπολογισμό που είναι στα κόκκινα !!!!

Αναμένουμε ότι, μέχρι και τον Αύγουστο θα εκδίδονται συμπληρωματικές μεταθέσεις, λόγω παραιτήσεων, ειδικά σε θέσεις ευθύνης και διοικητών μονάδων.

Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και με την αναδιοργάνωση, πότε θα υλοποιηθεί, ορισμένοι λένε ότι, θα ολοκληρωθεί εντός του καλοκαιριού !!!!
(staratalogia.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com