Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ 5 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ..




*ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΕΡΙ ΧΡΗΣΗΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΗΚΜΙΚΟ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΗΠΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ.
*ΑΝ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ. ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΔΥΤΙΚΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ. ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ…
*ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΝΤΑΡΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
*Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΕΡΙΕΠΛΕΞΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΝ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ, ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
*ΟΙ ΗΠΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΛΑΘΟΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ 1953 ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΑΧΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΜΟΣΑΝΤΕΚ, ΤΟ 1980-1988 ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΝ ΣΑΝΤΑΜ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΛΠ.ΚΑΝΟΥΝΕ ΛΑΘΗ.
ΤΕΛΟΣ Η ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΖΩΝΗΣ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ. ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΒΑΘΜΟ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑΚΗ ΑΕΡΑΜΥΝΑ. ΘΑ ΑΝΟΙΧΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ…Dr.A.Drougos.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com