Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ για την πώληση της νησίδας Άγιος Γεώργιος στην Πέτρα Λέσβου!!!






Με διαδικασίες εξπρές, χωρίς να ρωτηθεί τοπική Αυτοδιοίκηση, η τρικομματική κυβέρνηση  ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ μετέφερε στο ΤΑΙΠΕΔ και πρόκειται να παραχωρήσει για μακροχρόνια χρήση (ουσιαστικά να ξεπουλήσει) τον Αη Γιώργη και περιοχές τουριστικού κάλλους στη Λήμνο.

Πρόκειται, εκτός των άλλων, περιβαλλοντικά, για μια ξεκάθαρα εγκληματική ενέργεια, με το δεδομένο ότι το νησάκι του Αη – Γιώργη είναι  περιοχή natura, με χαρακτηριστικά που κινδυνεύουν με ανεπίστρεπτη αλλοίωση.
Η υποβάθμιση της περιοχής μπορεί να έχει τραγικές συνέπειες αν παραδοθεί στις ιδιωτικές επιδιώξεις αδιαφανών οικονομικών συμφερόντων. Με πρωταγωνιστή το ΤΑΙΠΕΔ (ταμείο ιδιωτικοποίησης της δημόσιας περιουσίας με βάση τη μνημονιακή πολιτική), το οποίο σχεδιάζει με απόλυτη αδιαφάνεια, ερήμην των δημοκρατικών θεσμών της τοπικής κοινωνίας.     
      
Μετά τον Αη – Γιώργη θα ακολουθήσουν και άλλα. Αεροδρόμιο, Λιμάνι, Μουσεία, τα πάντα. Δεν θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε.

Ως ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ θα συνεχίσουμε και θα κλιμακώσουμε τις πρωτοβουλίες ενημέρωσης και διεκδίκησης, ώστε ο δημόσιος πλούτος να παραμείνει δημόσιος.
Η δημόσια περιουσία δεν εκχωρείται!

Το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ Λέσβου/lesvonews.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com