Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Βορίδης: Ευπρόσδεκτος ο Καρατζαφέρης στη Ν.Δ. - ΒΙΝΤΕΟ.






Στο έργο το οποίο κάνει ο Πρωθυπουργός, κάθε στήριξη πολιτικής ή κοινωνικής δύναμης είναι ευπρόσδεκτη, δήλωσε, μιλώντας στο Mega, ο προερχόμενος από τον ΛΑΟΣ βουλευτής της Ν.Δ., Μάκης Βορίδης, σχολιάζοντας τη...

φημολογία περί επιστροφής του Γιώργου Καρατζαφέρη στη Νέα Δημοκρατία.

Ερωτηθείς πάντως σχετικά σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, δήλωσε άγνοια. «Δεν γνωρίζω τίποτε και δεν είναι της θέσης μου να σχολιάζω τέτοιες εξελίξεις», ανέφερε σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.

Παντελή άγνοια για το θέμα δήλωσε χθες από την Κρήτη και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Ο ίδιος πάντως ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε ότι όλοι σε αυτόν τον τόπο πρέπει να σκεφτόμαστε με γνώμονα όχι το συμφέρον των κομμάτων, αλλά το τι υπηρετεί το Έθνος, τονίζοντας πως ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός μένει σταθερός στο δόγμα: «εν οίδα, την πατρίδα»...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com