Σάββατο 27 Απριλίου 2013

NEA ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ V-PRC



Δημοσκόπηση VPRC: Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ κατά 2,5% μονάδεςEthnos.grEthnos.gr 


Ποσοστό 29,5% συγκεντρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής, καταγράφοντας προβάδισμα 2,5 μονάδων έναντι της ΝΔ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της VPRC, στην οποία διαφαίνεται επίσης η απογοήτευση των πολιτών από τα κυβερνητικά μέτρα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του γκάλοπ της VPRC, για λογαριασμό του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο,» τα ποσοστά για τα κόμματα διαμορφώνονται ως εξής:




ΣΥΡΙΖΑ 29,5%
ΝΔ 27%
Χ.Α. 13%
ΠΑΣΟΚ 7%
ΚΚΕ 7%
ΑΝ.ΕΛ. 6%
ΔΗΜΑΡ 4,5%
Αλλο κόμμα 6%

Με αισθητή διαφορά από τους επικεφαλής των κομμάτων και με ποσοστό 60,3%, στην ερώτηση για το ποιος είναι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός, προβάδισμα έχει ο... "Κανένας" και ακολουθούν οι:

Αντώνης Σαμαράς: 16,6%
Αλέξης Τσίπρας: 9,1%
Ευάγγελος Βενιζέλος: 3,2%
Νίκος Μιχαλολιάκος: 2,6%
Πάνος Καμμένος: 2,5%
Φώτης Κουβέλης: 2,4%
Δημήτρης Κουτσούμπας: 0,7%
Γιώργος Καρατζαφέρης: 0,1%
Όλοι: 0,4%
ΔΓ/ΔΑ: 2,2%

Στην ερώτηση ποιό κόμμα μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τη διαφθορά, την πρωτιά έχουν ο ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ και η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 10,1% και ακολουθούν:

ΝΔ: 8,2%
ΚΚΕ: 3,4%
ΠΑΣΟΚ: 1,8%
ΔΗΜΑΡ: 1,5%
Ανεξάρτητοι Έλληνες: 1,3%
Άλλο κόμμα: 0,9%
Κανένα: 59%
Όλα: 0,7%
ΔΓ/ΔΑ: 3,2%

Παράλληλα, οι πολίτες σε ποσοστό 76%, θεωρούν ότι η χώρα βαδίζει σε λάθος κατεύθυνση και μόλις το 13% απαντά ότι πάμε καλά, την ώρα που το 9% πιστεύει ότι δεν πάμε ούτε σωστά, ούτε λάθος.

Επίσης, η ανασφάλεια των πολιτών, καταγράφεται για άλλη μια φορά με εντυπωσιακό τρόπο, αφού στην ερώτηση για το πόσο σίγουροι αισθάνονται για το μέλλον τους, το 68% απαντά "καθόλου σίγουρος", το 22% "όχι και τόσο σίγουρος" και μόλις το 6% "αρκετά σίγουρος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com