Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Αυτή είναι η λίστα με τους 229 επίορκους δημοσίους υπαλλήλους που θα απολυθούν.



Τη μαύρη λίστα με τους επίορκους δημοσίους υπαλλήλους παρέδωσε ο επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη. Πρόκειται για 229 υπαλλήλους οι οποίοι διώκονται ποινικά για βαριά κακουργήματα.

Ειδικότερα, κάποιοι διώκονται ακόμη και για ασέλγεια σε ανήλικα και δεν έχουν υποστεί την παραμικρή πειθαρχική δίωξη. Μάλιστα, ιδιαίτερα προκλητικό είναι το γεγονός ότι όλοι συνεχίζουν να πληρώνονται κανονικά από το ελληνικό Δημόσιο ενώ αναμένεται να καθίσουν στα εδώλια των Κακουργιοδικείων της χώρας.

Τη λίστα δημοσίευσε η εφημερίδα "Παραπολιτικά" και περιλαμβάνει τους φορείς όπου εργαζάζονται και το ποινικό αδίκημα που έχουν διαπράξει.
newsit.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com